Om oss

Tveta Hälsocentral erbjuder ett brett utbud av den hälso- och sjukvård som du kan behöva från en vårdcentral. Om du är ny patient på hälsocentralen fyller du i en listningsblankett i samband med ditt första besök. Du kan också göra det direkt själv via dator eller mobil: lista dig här via 1177 (logga in med BankID).

Vi kan hjälpa dig med exempelvis medicinsk rådgivning, kontroller av kroniska sjukdomar, astma/allergibesvär, infektioner, barnsjukdomar, smärre kirurgiska ingrepp, psykiska och stressrelaterade besvär samt rehabilitering.

Vi ser också till att du kommer rätt om du skulle behöva annan specialistvård.

Vårt mål är att du som patient ska få bästa vård för att öka din livskvalitet och hälsa – genom att få snabb och professionell hjälp i din närmiljö.

Vi har även syriansk och arabisktalande tolk under mottagningstid som hjälper dig till rätta.

Hitta hit
Ta buss nr 762, 753 eller 751 mot Hovsjö Centrum. Resan tar cirka 15 minuter från Södertälje centrum. Hälsocentralen är belägen som första hus på höger sida när du kommer in i Hovsjö centrum.

Vill du välja oss som din primära vårdcentral? Lista dig här via 1177 (logga in med BankID).

Välkommen!

Meliva

MelivaSedan 2021 är Tveta Hälsocentral en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus.