Om oss

Nytt namn – från 2 maj heter vi Meliva vårdcentral Tveta

Vi byter namn den 2 maj, och för dig som patient kanske du märker att vi ser lite annorlunda ut i våra nya lokaler på Björnövägen 4. Utöver det ändras ingenting – samma erfarna personal tar hand om dig på bästa sätt, och du når oss på samma telefonnummer.

Du kan läsa mer på vår nya hemsida på Meliva.se – klicka här.

Tveta hälsocentral flyttar tillbaka – ny lokal från 17 april 2023

Vi flyttar nu äntligen tillbaka till våra ursprungliga lokaler på Björnövägen 4 – från och med måndag 17 april är du som besöker oss välkommen dit.

Fredag 14 april är sista dagen vi tar emot besök på Björnövägen 22.

Karta:

Bild på vår nya adress och lokal (gröna markören visar ingången för dig som patient):

Nytt namn från 1 maj

Från och med 1 maj byter vi namn till Meliva vårdcentral Tveta. Detta innebär ingen förändring för dig som patient, och du behöver inte göra något för att fortsätta vara listad hos oss.

Det du kanske märker är att vi ser lite annorlunda ut i lokalerna, och att vi har ny hemsida. I övrigt är det samma erfarna personal på plats som hjälper dig på bästa sätt.

Välkommen till din nygamla vårdcentral Meliva Tveta!

Till nya hemsidan på Meliva.se >>

Om oss

Tveta Hälsocentral erbjuder ett brett utbud av den hälso- och sjukvård som du kan behöva från en vårdcentral. Om du är ny patient på hälsocentralen fyller du i en listningsblankett i samband med ditt första besök. Du kan också göra det direkt själv via dator eller mobil: lista dig här via 1177 (logga in med BankID).

Vi kan hjälpa dig med exempelvis medicinsk rådgivning, kontroller av kroniska sjukdomar, astma/allergibesvär, infektioner, barnsjukdomar, smärre kirurgiska ingrepp, psykiska och stressrelaterade besvär samt rehabilitering.

Vi ser också till att du kommer rätt om du skulle behöva annan specialistvård.

Vårt mål är att du som patient ska få bästa vård för att öka din livskvalitet och hälsa – genom att få snabb och professionell hjälp i din närmiljö.

Vi har även syriansk och arabisktalande tolk under mottagningstid som hjälper dig till rätta.

Hitta hit
Ta buss nr 762, 753 eller 751 mot Hovsjö Centrum. Resan tar cirka 15 minuter från Södertälje centrum. Hälsocentralen är belägen som första hus på höger sida när du kommer in i Hovsjö centrum.

Vill du välja oss som din primära vårdcentral? Lista dig här via 1177 (logga in med BankID).

Välkommen!

Meliva

MelivaSedan 2021 är Tveta Hälsocentral en del av Meliva, en bred vårdgrupp som växer på den svenska marknaden med primärvård, BVC och företagshälsa i fokus.